Mai Tu Tauzen Tertin .
Saturday, October 5, 2013, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim . In Th Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful :)
Salam sayang , kau , kau dan kau .
 
 
 
Sudah lama aku menyepi dan mendiamkan diri dari dunia blogging . Where had I been ?
Aku ada jee , cuma malas nak update apa-apa . Ahaksssss . Dasar PEMALAS .
Sekarang dah nak masuk penghujung tahun 2013 . Buat pengetahuan kau , tinggal lagi lebih kurang
2 bulan je lagi aku jadi FORM 2 then dah nak naik FORM 3 .
Bukan nak ambik PMR tau , tapi PENILAIAN BERASASKAN SEKOLAH MENGAH RENDAH .
Advance gila apakk nama dia . Fuhh STRESS .
PBSMR hanya ada 4 subjek asas which is BM , BI , SN , Math . But the whole form 2 
sekolah aku still wondering kitorang ada ARAB ke tak .
Hopefully takde . Tolonglahhhhhhhhh .
Kfine . Tutup cerita . Now aku nak cerita pasal aku tahun ni .

Masalah BATCH .
 Aku sebenarnya takdelah ambil port sangat pasal BATCH ni . Tapi , kalau semua dah kecoh . Sampai BATCH lain pun tahu masalah BATCH aku . So , aku terpaksa lah take care . Palleng TERPAKSA .
Memasing jaga diri sendiri , takdelah masalah macam ni . Aku bukannya pandai nak nasihat orang , tapi aku bercakap berdasarkan serba sedikit pengalaman yang aku ada *poyo habis . Lepasni , ada masalah batch tak payahlah kecoh kat BATCH lain . 

Ayat yang aku TAKKAN LUPA SAMPAI MATI .
TRY TO BE MANTUL 


Jangan tanya kenapa aku perlu ingat benda ni sampai mati . Kalau aku terlupa , tolong ingatkan .

Kisah MONYET yang LAMA .
Kisah yang lepas tak payah lah sebut-sebut . Zaman kebodohan aku suka dia dah lama berakhir . Dia dah bahagia pun dengan awek dia . Buat ape aku nak kacau . Sejahat-jahat aku pun , aku bukan perampas . 

2 Omar
Sebagai Ketua Tingkatan *cess poyo , aku rasa kelas tahun ni okay je . Cuma tahun ni aku rasa ade orang nak join kelas sebelah . Aku tak kesah , tapi tak payah lahh buat benda yang memalukan kelas sendiri . Kau pun pahamm kan ? Aku tak kesah kau nak couple ke ape ke . Tapi , tak payah lah tunjuk depan-depan . Rahsiakan daripada semua orang . Tak payah kecoh . Settle .

Motif ?


 DIA 
DIA ? ehemmmm . Entahlah . Memang aku mengaku aku ada perasaan kat dia . Tapi , dia ? Kami dah macam lost contact about 3 weeks . No texts , no messages , no chats . Dengar cerita phone kena rampas . an dahhhh . One more , look like they're gitting back together . Aku mengaku memanglahh aku kesah . Tapi kalau itu boleh buat dia bahagia , aku gagahkan diri untuk sokong dia dan terus  nampak okeyy je depan dia . Kalau aku nak give aku dah lama boleh buat . Tapi , aku bertahan . Sebab aku tahu betapa perasaan aku kuat untuk dia . Pernah dia fikir semua tu ? Mungkin bagi dia , beza umur kami jauh . Bagi kau , 3 TAHUN TU JAUH KE ? Apa yang aku nampak , dia memang still sayang ex dia . Takpelah , just go with the flow . Kita tunggu apa yang akan berlaku . Kalau takde jodoh between us , AKU REDHA .

 


KAMI THE SIXEST <3


 


PRAY FOR ME .

Salam <3



new past