Kenapa Aku Perlu Suka Dia ?
Friday, February 8, 2013, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrhmanirrahim
Assalamualaikum

Aku rindu blog ni . Seriously . No more mukadimah panjang - panjang lagi . Aku penat meniap . PALEENG .

Sumpah , aku tak mintak pun perasaan ni . Aku dah penat frust . Aku dah penat jelous .
Aku dah penat pendam . Tapi , perasaan tu datang balik . Aku tak tahu kenapa aku boleh jadi  
selemah ni . Mungkin sampai sini je takat aku untuk aku kuat . Aku tak mampu . Serious .


#nowplaying Cinta Dalam Hati .


Masa cuti sekolah hari tu , everything is okay . Tapi , bila dah naik sekolah , aku jadi macam ni .
Kau selalu aje ada depan mata . Aku tak boleh nak elak . Tolonglah . 

Sejujurnya , aku memang fall gila time dapat tahu dia suka budak tu . 
Semua orang anggap aku biasa-biasa je . Tapi , dalam hati .
Perempuan mana tak fall kalau  orang yang dia suka suka orang lain . One of them is ME .
Yes , ME .


15 hari bulan 2 ni genap setahun aku suka dia . 2 haribulan haritu birthday dia . Aku tak buat pape pun .
Waima wish sekalipun . Aku tak mampu . Aku lemah ? Memang aku lemah sangat . 
Aku memang tak kuat .

YA ALLAH , KUATKAN AKU .









new past