Dua Ribu Tiga Belas
Thursday, February 14, 2013, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

I love you . You love me , kan senang . kemerepekanmenjengah
Kau ada dengar something . Yes , lagu ni tak pernah berhenti buat aku touching .
Ohh , man ! Qhisteena touching . Well , aku pun manusia . Teen , kot . Bak kata JIJA

Talk-talk bout 2013 . Well , banyak sisi hidup aku dah berubah . Banyak tu tak berapa banyak lerr .
Bolehlahh . Let me tell you . Meh , meh .

Being KT for 2 OMAR .
Tak tahu kenapa hati ni nak senaraikan benda alah ni sebagai yang pertama . Aku ikut gerak hati sajee . 
Starting from hari pemilihan AJK kelas . Aku tak sangka diorang calonkan aku . WOW ! Dan , yang paling aku tak sangka ramai pulaktu penyokong . Taktulah kalu diorang sengaja nak kenakan aku . Think positive , pleaseeee ! Perangai yang macam haremm ni pun boleh jadi KT . Dahlah FASLI MANZILI kalah dengan 2 Ali . Bererti NURUL QHISTEENA dah kalah dengan MOHAMAD FAIZAN . How can it be ?! Doakan aku jadi KT yang baik . 2 Omar , sorry kalau aku ternaik hangin . huahua .


Being Anak and Sister 
Mungkin tahun ni aku kurang sikit merungut kalau CIK PUAN IBU suruh buat kerja rumah especially jemur kain . Azam tahun baru harituhh . *poyoss . Sebagai kakak pulak , aku rasa aku dah kurang membebel kat adik-adik aku . KAKAK MITHALI , lah katekan . *palleng . Azam mesti dilaksanakan !


Being a FRIEND 
Aku bukanlah manusia yang pandai memujuk . Pandai bagi nasihat . SERIOUSLY TAK . Dan , aku manusia biasa , kadang-kadang termarah , tersensetif , ternaik angin . Betulkan aku kalau aku salah . Risau aku tak boleh jadi kawan yang baik je . Aku cuba nak puaskan hati semua orang . Cuba nak adil . Dan aku buat setakat yang aku mampu . Kauurang faham aku , kan ?


Hopeless Crush on Someone 
Jangan take part dalam masalah ni kalau kau tak faham pasal hati dan persaan . *jiwangpulakdohh
Entah , walaupun aku tahu ianya tak lebih dari hopeless crush , aku still ada harapan lagi . Harapan tu masih tinggi lagi . Ayat 'maybe someday' tu dah selau dalam otak gua . Mungkin sebab aku dah imun , aku lantakkan benda alah ni . But , I just tired  to deal with this everyday . Sabar dan teruskan sabar . AKU KUAT !



Being a Student pluss Budak Hostel 
Undang-undang tahun ni sangat strict . Rasa macam nak pindah sekolah pun ada . Tapi , aku simpan je dalam hati . Tapi , siapa aku ? Diam lebih baik .




Dah 15 haribulan , weii . Doakan aku ! 

Aku masih jelous pluss sakit hati pasal benda tu . Nevermind , ALLAH dah aturkan yang terbaik untuk aku .

Aku rindu sekolah rendah . Rindu kawan lama .
Malam ni aku jadi burung hantu lagi . Esok , Legoland . Sape nak ikut ? Serious nihh .
Cukup sampai sini . Sorry kalau ada yang terasa . Aku tak maksudkan , mungkin ?

Bye .









new past