That Big Desicion .
Tuesday, December 4, 2012, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum 

Haha , tajuk ? Besar ? Papepun , title does not mean anything . lalala ~
Mengenangkan ade orang suruh buat entry baru , aku gagahkan jugakk diri ni menaip . Kau tak suke ? Dah , pergi blah dan makan durian sanee . 

Nur Fazliana + Noor Asniza punye perjuangan dah berhenti . What about me ? huh =='
Macam mane aku nak stop sedangkan setiap hari aku dengar lagu jiwang pluss ingatkan dia .
Aku jiwangg ? yeahh . memang betull . 

Macam mane aku nak stop sedangkan aku still ingat tarikh-tarikh tu semuaa . 

Macam mane aku nak stop sedangkann aku masih paste gambar-gambar ni katt sini .

Tumblr_me6nzzgrym1rkf3imo1_500_large

8135430133_67dcafab02_b_large

Bile aku tanye pendapat orang ade yang cakap camni 

Kau rase kau bertepuk sebelah tangan ? Tak kot sebab kau belum move forward . Kau try lahh . 
Mane tahu berbalas .

Baik kau fikir betul - betul sebab aku rase dah bape kali kau asyik kate nak lupekan jee ,
tak lupekan jugakk .

lalala ~ aku tak suke dua-dua pendapat . Aku sangat perlukan pendapat yang berguna sekarang .


 Nak terus ? Nak stop ? Jawapannya bukan sekarang . 
Kepala otak aku taknak pikir pasal tu sekarang . Bakal engineer ade banyak benda nak pikir lagi selain tuu . Berangan itu perluu ~ Tapi , setakat nihh ,

Tumblr_mc3nb6r0d41rbfnt7o1_400_large

NUR ADIBAH , NUR FAZLIANA , NOOR ASNIZA ,
OMARRIANG , aku RINDU korangg !

Super Awesome !

76488_10151269661343604_1613404866_n_large

Doakan aku !



new past