Move On ? But where can I go ?
Thursday, December 6, 2012, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Nampak tak title aku yang penuh tanda tanya tuu ? Takpe , takpe aku tak perlukan jawapan tentang 
where can I go tuu . Aku tau emosi kauurang pon tak stabil akibat banyak sangat makan durian , kann ?

267953_179178185476063_780633_n_large

Aku tau aku perlu konsisten dalam penulisan entri kali ni . So , jangan kau sekali-kali kacau mood aku .
PEHE , dokk ?

So , ape kate kita straight to the point . Setiap daripada kita mesti ada someone special yang susah nak dilupakan , kan ? Jyeahh , aku pun sama . Takyah sedih sampai hantuk kepala kau kat batang pokok durian . Sebab kita sama . Susah nak lupakan , kan ?


Tak boleh nak move on cenggitu je kan , kan ? Setiap hari mesti teringat kan dia . Terdengar-dengar suara dia . Teberangankan dia . It's normal , babe . Kau kena terus kuat . Buktikan kat dia , bahawa ,

Every breath that I take proves that I can still live without you


And why are we getting stress over someone who doesn't even care about us?. It's not worth it. Eventhough we tried our best to do something but they keep ignored us. It's not like we don't love them anymore, we do right?. But it's no use if they don't even care about us.

Lepastu , may sape - sape je lah , cakap " just move on , tak guna kau harapkan orang yang takkan harapkan kau balik " . Talking is easy , sayang oii . The big problem is ,
 MOVING ON IS EASIER SAID THAN DONE .
Apatah lagi kalau dia buat onar time kau masih betul-betul sayang dia , rite ?
Dia bagi kita harapan , buat kita sayang dia .  SAKIT , kan ? Of course . Aku pun rasa benda 
yang sama .

Please believe that , ade orang yang hanya boleh move on setelah berbulan - bulan atau 
bertahun - tahun , MUNGKIN . Nak suka orang lain ? Payah lah . Sedangkan pasal dia pun aku tak sure lagi . Biarkan hati aku berehat dulu daripada terus jelous , sakit hati and whatever lahh .

KUAT , KUAT , KUAT !

398291_348606488563232_2116500770_n_large

Where can I go ? 
kata orang tu , JUST FOLLOW YOUR HEART .


Tumblr_l7set8vgjt1qcsh32o1_400_large
aku suka quotes ni .


Noor Asniza , kau tak tanggung benda tu sorang-sorang . Let's move on together :)

Dear pembaca entry ni , sorry kalau aku terlalu jiwang , I just wanna describe what is in my heart .
Sorry atas apa - apa kekurangan , typo or anything .
Aku perlukan nasihat korang .
Bagi aku semangat untuk terus move on .

Terima Kasih
Doakan kebahagiaan aku :)













new past