Kau Rasa Hidup Tak Adil ?
Sunday, December 30, 2012, ϟ 2 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Sebenarnya , aku dah tergerak nak buat entry ni semalam . Tapi , hati melonjak nak tengok Fear Factor .


Aku post benda ni sebab , honestly , aku pernah terfikir yang HIDUP INI TIDAK ADIL .
Secondly , sebab aku nak betulkan ape yang kauurang fikir tu .

644090_4305813841462_919714659_n_large

Sebenarnya , bila difikirkan semula , bukan hidup yang tak adil tapi ORANGNYA .
Maybe , ade yang terfikir ,

Kenapa hidup aku macam ni ?
Kenapa takde orang kisah pasal aku ?
Orang asyik fikir buruk je pasal aku . Aku ni jahat sangat ke ?

Manusia beb ! Memang takkan berhenti sakitkan hati kau . Lupekan masalah , biarkan orang .
Kau layan je apa yang kau rasa nak buat . Diorang tu kau anggap je tak wujud .

Stop crying . Teruskan hidup .

notakaki : kalau tak tahu tanya je . tak payah buat macam tu .









new past