Kami SAHABAT !
Wednesday, December 5, 2012, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

What holiday is this ? Bosann tak terkata . Jadual aku lepas bangun tidur , sarapan , jemur kain *rajin takk ? , baca novel sambil golek-golek atas katil , tidur , bangun tengok tv . Tak berpaedah langsung . Bace buku form 2 ? Memang tak lah . Since balik dari hostel , tak keluarkan pun buku tu dari kotakk *terselah betapa malasnya aku . HAHA *evil laugh .

Stalk - stalk FB teringat BUDDYZ aku time sekolah rendah dulu . AWESOME gituhh . Time sekolah rendahh dulu , diorang lah kawan aku bab2 buat keja gila ni . hehe :D




# Nur Natasya aka Tasya . 
Geng gila2 aku . Kitorang pengawas . Tapi ramai orang cakap macam mawas . Dia minat JUSTIN BIEBER sama macam akuu . Sekarang kat MRSM JB , dekatt je dengan sekolah aku . 


#Nur Shahidatul Fatihah aka Fatiha
Ni punn same . Geng gila2 . Dulu , time darjah 6 , ade kelas tambahan dari pukul 2-3 petang tak silapp . Kitorang jalan kaki same2 gi sekolah agama tiap2 hari . Memang tak boleh lupe . 



#Nurul Nuha aka Nuha
Geng gila2 jugakk . Montell , kan ? Deskmate . Rindu kauu NUHA :)


#Aniza Mae aka Hon *jangan tanya kenapa kitorang panggil dia camtu
Cakap BI cam tak ingat duniaa . Terer gila . Kalau aku datang rumah dia , memang speaking jelahh ngan nenek + mama dia . Ayah dia tauke durian . Memang kalau musim durian , rumah dia akan dipenuhi orang2 Singapore yang lahap durian . Satu sekolah ngan Tasya , Nuha , Mail , MRSM JB .

#banyak2 gambar aku suka yang ni jugakk !

#Nur Aziqah aka Jija
Act , kitorang bukan satu sekolah . Tapi dulu , rumah dia depan rumah aku jee . Tapi sekarang dah pindah Nong Chik , tahun depan nak pindah balik Shah Alam . Pindah randah kawan aku nii . Selalu lepak-2 kat taman ngan dia . Gelak besar2 ngan dia . Maahad Tahfiz Al-Akhyar .

#ini time kitorang raye kat CIQ , dye pakai spec Tasya .

#Ahmad Fuad aka Fuad (orang kate dia pembelit )
Tak kesahlah belit ke tak . Yang penting , dia dapat 5A time UPSR dulu . Satu sekolah camm "Fuad dapat 5A ? Biar betikk" ALLAH dah tetapkan tu rezeki dia , kann ? Sekarang dia kat MRSM Mersing .

#semangat kesukanan sekolahh .

#Dzareeaq Azhreill aka Dzareeq
Ejaan nama dia gila pelikk , kan ? Mase first time tau ejaan name die pun aku fikir cam , peliknya . Asyik2 salah eja . Tapi , lame2 dah terbiasa . Budak hott kat sekolah menengah dengarnya .


#Muhammad Izzat aka Izzat 
Kitorang satu group time battlebot dulu . Act , dia lagi banyak buat robot2 tu sume daripada aku . Aku asyik tanye , "Dah , jat ? . pastu dia kata "Sabarlah , dahlah malas nak buat :P" . Pastu aku diam , dia pun diam . Budak hott jugak ni .

Tasya and me 

Elis , aku , Nuha , Tasya , Mail , Qayyum bawah tu Fuad .

406908_284985594956254_881319273_n_large



Kami SAHABAT , In Shaa Allah sampai JANNAH 

Tasya
Fatiha
Nuha 
Hon
Jija 
Elis 
Fitriah
Fuad
Dzreeq
Ijat
Mail
Haziq





















new past