Kalaulah Ada Yang Faham .
Tuesday, December 11, 2012, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Tumblr_mev2n45zw11rkq20io1_500_large

And now aku tengah melayaan perasaan aku sendiri . Entahlah aku rasa nak menangis 
tanpa sebab yang pasti . Aku ialah sejenis manusia yang tak faham apa yang hati aku rasa .
Manusia apakah aku ini ? 

Aku sunyi sekarang . Aku bosan sekarang . Aku sedih sekarang .
Tiada siapa yang faham . Mana orang tu ? Takpe , aku taknak tuntut janji kau .
Sebab kau tak janji pun nak buat aku senyum setiap saat pun , kan ?
Janji kau cuma untuk dengar cerita-cerita merepek dan nonsense aku tu .

And , jyeeahh . Mungkin sebab aku bukan manusia yang suka luahkan perasaan aku 100 % .
Aku tak reti . Kalau orang dengar pun , apa diorang boleh buat . 
Dan aku tahu , communication aku tak berapa bagus .
Sebabtu , aku selalu rasa bosan . Sunyi . Sepi .

8262159734_1722878e89_large

Mana dia masa aku perlukan dia ? Takpe , dia bahagia sekarang . 
Aku bukan pengacau kebahagiaan seseorang .

Mana perginya semangat aku ? Aku perlukan semangat , sekarang .

Kepada yang membaca ;
Sorry sebab aku tahu entry aku merepek sangat .
Aku just nak luahkan apa yang aku rasa .
Jangan terasa , sebab aku tengah pointkan tunggul je sekarang ni .

Bye , 
Assalamualaikum , 
Doakan kebahagiaan aku :)








new past