#Lupekan Kau ?
Monday, November 12, 2012, ϟ 0 shout(s)

Tumblr_lnm0c2aasy1qh72kro1_500_large

Hati ini tak pernah berhenti fikirkan KAU #
Selalu jugak yakinkan aku yang 
AKU TAKKAN DENGAN KAU .

But , jodohkan ketentuan ALLAH . Aku pun dah kurang berharap . Tapi , bolehke ? Kalau setakat baru 1-2 bulan , tak kesahlah . Tapi , 15hb nie , dah genap 9 bulan , kau tahu ? Kau tak pernah tahu .

The story begins here , 

Beberapa budak kelas kau cari pasal . Ada sorang drpd budak kelas kau lari tepi kelas aku sambil baling surat yang berbentuk roket while kitorang tengah baca AL-MULK kat dalam kelas . Tak hormat langsung orang tengah baca warkah ALLAH , kan ? Tak sempat nak baca , surat tu dah dikoyakkan . Tindakan yang betul . For your information , aku TAK TERINGIN nak baca . Lebih tepat lagi , KITORANG TAK TERINGIN nak baca .

Hati ni dah sakit hati pasal perkara tu . Better aku pertahankan kelas aku rather than pertahankan kau . And , ade beberapa orang kawan aku cakap yang kau mungkin tak terlibat . Susah nak percaya sebab kau selalu bersama diaorang . Mana harus aku percaya . Buat masa ni , aku tak tahu nak pilih yang mana satu . But , the most important is ;
PERASAAN NI TAK PERNAH PADAM 

Harapan pun masih ade walau dah tak setinggi gunung lagi . ALLAH penentu segalanya . Aku hanya HAMBA yang mengikut .

65308_514394291904890_572807093_n_large


credit : Jaja 

new past