Aku Suka Kau .
Sunday, November 18, 2012, ϟ 0 shout(s)

speechless =='

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum 

Hari ni , malam ni biar aku cakap pasal hati dan perasaan . Aku jiwang , I TYPE WHAT I WANT .
Tak nak baca takpe :D

Aku suke kau . Dah 9 months dah pon . Kau tak tahu pon , kan ? Bagi aku , kau tak perlu tahu . Cukup aku tanggung sorang-sorang . Aku akui ramai kawan aku dah tahu . Tapi , seriously , diorang tak betul-betul tahu lagi . Takde sape betul-betul tahu .

 "Jangan kita takut apalagi bersedih kalau orang yang kita suka tak tau pasal perasaan kita,
Jangan kita rasa kecewa kalau kita tak mampu nak bagitau dia.
Sebab apa?
kalau kita TAK DAPAT bagitau dia pun,
tapi kita still boleh bagitau DIA kan?
DIA tu tuhan kita ."


Aku tak tahu kenape aku mesti ada feeling ni . Aku tak mintak pon . Aku selalu kuatkan semangat untuk hilangkan perasaan ni tapi , dia datang lagi walau macam mane cara sekalipun . Sekali lagi aku cakap ,  aku tak mintak pon . Kenapa mesti macam ni . Aku rasa macam dah penat bertepuk sebelah tangan .

Macam ni dah kira BERTEPUK SEBELAH TANGAN ke ?

Jangan pernah penat mintak kat DIA . Cukuplah meyakini yang JANJI ALLAH ITU PASTI .
InsyaALLAH , aku akan try yakinkan diri .

Cinta itu pasti ada pada setiap makhluk bernyawa .






new past