15 Ogos 2012 :)
Wednesday, August 15, 2012, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum

Harini , seperti yang korang sume tahu , 15 OGOS 2012 .
Maknanya , dah genap 6 bulan :) 

starting from : 15 Februari 2012
                 15 Mac 2012
                   15 April 2012
                 15 Mei 2012
                15 Jun 2012
                  15 Julai 2012
      harini : 15 Ogos 2012
 

Sebenarnya , selama itulah saya suke seorang lelaki . Dan , akan try untuk pendam perasaan ni 
asal tak sampai ke pengetahuan die . INSYAALLAH .

Saya , hanya perempuan biasa . Tak boleh nak tolak fitrah sukakan seorang lelaki :)
Pada mulenye , saya pandang die biase-2 je , tapi , tak tahulah macam mane 
perasaan tu boleh jadi sebesar ini . Hope , saya dapat kawal perasaan ini sebaik mungkin .

Untuk awak , perasaan ini hadir tanpa saya minta . KEBAHAGIAAN awak , KEBAHAGIAAN SAYA .
Saya doakan yang terbaik buat awak . Semoga saya boleh terus tersenyum tengok awak tersenyum .

Saya tetap berpegang pada ;


Sekian , 
Assalamualaikum .


new past