SMKAJB
Saturday, February 18, 2012, ϟ 0 shout(s)

Bismillahirrahmanirrahim .
Assalamualaikum .

Lame gile kodd , kite tak post kat cni , kan awak2 sume ..
Sebab kite dah duduk hostel . Hostel kat SMKAJB .
Awk sume tau tak SMKAJB tu ape ?
It's short pom for Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Johor Bahru .
Nak membebel pasal skolah ni kat cni boleh , tak .
x suke ? sile blah dengan cara paling sopan dari sini .

ni lencana die .


kawasan skolah dye .

Kawan .

mase first time msok skolah ni memang bosan gile sbb semua diam . tpi , skarang becoknya tidak 
terkata . Kawan satu dorm pon skarang da jadi becok2 belaka .
fyi , kite msok dorm HABIBAH . best gile . Alhamdulillah .

Kakak Senior .

Kakak senior kat sini sumenye baik2 belaka . Diorang ajar kitorang cuci baju , 
iron baju , kemas locker + stringkan ktel . takdelah buli membuli kat sini . Alhamdulillah .

Kalau free , kite sambung lagi ye , wak Da nak balik hostel .

Bye2 .
Assalamualaikum .


new past