Entri Ke-2 Untuk 19/12/2011.
Monday, December 19, 2011, ϟ 0 shout(s)

Tajuk macam nak mintak pelempang laju-laju pulak . Oke , 
saya akui saya sgt bosan sampai entri saya melalut tak tentu arah .
Cube teka ni entri BOSAN yang ke-berapa ?
Entahlah , dah berpuluh , kot .

Tumblr_lwehshdft21qmw440o1_400_large
ayat diye cam berbelit , kan ? wateber lahh .

Cuti sekolah kali ni paling bosan sebab tak kemana - mana .
 kat facebook kemain lagi diorang post gambaq gi Australia lah , Indon lah .
Nak pegi jugaKKK . #kemain bnyak k tuu .
Whateber lah . lgipun da nak naik sekolah dah .
Sebelum terlabih merapu , i wanna say BABAI !

p/s : kedai sekarang , kemainn lagi , semua nak buat PROMOSI KEMBALI KE SEKOLAH ,
buat seramm je !



new past